Search

English

زوم: قساوت زیر عبای قضاوت

  • چند سالته؟
  • ۳۴
  • شاه رو دیدی؟
  • نه
  • پس ندیدی که با وجود این همه فساد تبلیغش میکنی
  • من ندیدمش اما شما رو دیدم

این گفت‌وگو، روایت پیام باستانی پاریزی از جلسه دادگاهش است، که با ریاست قاضی سید علی مظلوم در شعبه ٢٩ دادگاه انقلاب تهران برگزار شده است. پیام باستانی، روز شنبه ۲ مهرماه ١٤٠١، در رابطه با اعتراضات سراسری توسط نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی در تهران بازداشت شد و به زندان تهران بزرگ منتقل شد. قاضی مظلوم، چند روز بعد از دادگاه باستانی رو به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» به پنج سال حبس محکوم کرد.

یکی دیگر از قربانیان قساوت قاضی مظلوم، ریحانه طراوتی، عکاس و فعال مدنیه، که به اتهام‌ «تبلیغ علیه نظام» و همچنین «اجتماع و تبانی» به شش سال حبس تعزیری از طرف علی مظلوم محکوم شده است. مصادیق اتهامات او، مواردی از قبیل «طراحی فعالیت‌های هدفمند در راستای جنبش زنان در ایران» و «ایجاد نیاز‌های کاذب در زنان، از طریق تبلیغ جنبش می تو» درج شده است. قاضی مرتضیِ براتی، یکی دیگر از قاضیان جمهوری اسلامی است که در قساوت، دست قاضی مظلوم را از پشت بسته است.

مرتضی براتی، قاضی شعبه اول دادگاه انقلاب اصفهان و صادرکننده‌ حکم اعدام برای متهمان خانه اصفهان، مجید کاظمی، صالح میرهاشمی و سعید یعقوبی است. این سه تن در بامداد جمعه ۲۹ اردیبهشت ١٤٠٢، به دار آویخته شدند. هیچ یک از اتهامات وارد‌شده، مبنی بر «قتل سه نیروی حکومتی توسط این سه نفر» اثبات نشد. حتی در ویدیوهایی که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به عنوان «اعتراف اجباری» از این سه نفر منتشر کرد، آن‌ها قتل نیروهای حکومتی را نپذیرفتند. قاضی براتی، همچنین صادر‌کننده‌ حکم عنایت‌الله نعیمی، شهروند بهائی، است که به اتهام «تشکیل شبکه یاران ایران و ارتباط با تشکیلات بهائیت در اسرائیل» توسط قاضی براتی، به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.

افساد فی‌الارض، (شش سال و سه ماه حبس)

تبلیغ علیه نظام، (یکسال و سه ماه حبس)

توهین به خمینی، (دوسال و شش ماه)

توهین به خامنه‌ای، (دوسال و شش ماه حبس)

همکاری با دول متخاصم از طریق مصاحبه علیه جمهوری اسلامی، (دوازده سال حبس)

اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار از طریق تحریک به اغتشاش، (شش سال)

مجازات تکمیلی

دو سال ممنوع‌الخروجی و دو سال آموزش توسط دادگستری اصفهان برای یادگیری زندگی به عنوان پیشگیری از جرم را در نظر گرفته است. این لیست مجازات و اتهامات از طرف قاضی مرتضی براتی، برای حشمت طبرزدی، روزنامه نگار و فعال سیاسی، صادر شده است. حکمی که در مجموع به ٤٥ سال حبس و مجازات تکمیلی ختم می‌شود. برای اتهاماتی که می‌‌توان گفت کلا در «بیان نظر درباره سیاست کشور» خلاصه می‌شود.

این قضات جمهوری اسلامی و قضات ریز و درشت دیگر مثل صلواتی، مقیسه، مرتضوی و غیره و غیره – که در قساوت، شهره‌ خاص و عام هستند – نه تنها از شاخصه‌های اولیه قضاوت، مبنی بر دانش و عدالت و انسانیت برخوردار نیستند، بلکه اکثر قریب به اتفاق‌شان هم از طرف نهادهای بین‌المللی حمایت از حقوق بشر، ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا، به «جنایت علیه بشریت» یا اتهامات دیگه محکوم و تحریم شدند. جنایت‌کارانی که جایگاه‌شان در واقع پشت میله‌های زندان است اما در صندلی قضاوت، جا خوش کرده‌اند و انسان‌هایی را که برای ابتدایی‌ترین حقوق‌شون اعتراض می‌کنند را با اتهامات واهی، محکوم می‌کنند و دربارە سرنوشت‌شان با دشمنی و کینه و قساوت، تصمیم می‌گیرند.

تاریخ

برچسب‌ها

ویدئوهای بیشتر ...