Search

جمهوری اسلامی بر اساس مرگ‌باوری شکل گرفته است

«الگوهای رفتاری جمهوری اسلامی بر بنای ستایش مرگ و عشق به مرگ بوده، اساسا جمهوری اسلامی با ترور، بمب‌گذاری، آتش‌زدن و تخریب شکل گرفته است.» مجید محمدی، جامعه‌شناس، در برنامه بگو-بشنو ۵۹ با عنوان «هیئت مرگ و دیگری‌سازی برای حذف» می‌گوید: «جمهوری اسلامی بر اساس مرگ‌باوری شکل گرفته است.»

در این برنامه از مجموعه برنامه‌های بگو-بشنو، درباره پرسش‌هایی چون «جمهوری اسلامی به چه دلیل نتوانست با استفاده از تجربه‌های بشری، مملکت را مدیریت کند؟ و چه بر سر حقوق شهروندی ملت آمد؟ و اینکه کارنامه‌ ابراهیم رئیسی نزد مجامع حقوق بشری چه‌طور ثبت شد؟» گفت‌وگو کردیم.

این برنامه دوم خرداد ۱۴۰۳ با حضور پائولا متکی، کارشناس توسعه پایدار، مجید محمدی، جامعه‌شناس، نیره انصاری، حقوق‌دان، و شماری از صاحب‌نظران و کنشگران در اتاق کلاب‌هاوس آموزشکده توانا برگزار شده است.

لینک برنامه کامل بگو-بشنو، ۵۹: هیئت مرگ و دیگرسازی برای حذف

تاریخ

برچسب‌ها

ویدئوهای بیشتر ...