Search

زوم: زورآزمایی جهرمی با گوگل

حساسیت جمهوری اسلامی به دسترسی آزاد شهروندان به اطلاعات و امکان ارتباطات‌شون با همدیگه داستان تازه‌ای نیست. این پیکار سال‌ها ست که در حال انجام است؛ اما با روی‌کارآمدن آذری‌جهرمی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، علنی‌تر شده و صورت دیگری به خود گرفته است.

این وزیر جوان با حضور فعال‌اش در شبکه‌های اجتماعی – به‌خصوص شبکه‌های فیلترشده‌ای مثل توییتر – سعی می‌کند تصویری مدرن و امروزی از یک وزیر جمهوری اسلامی به نمایش بگذارد. کم‌وبیش از فیلترینگ انتقاد می‌کند، خودش را مسئول مشکلات ارتباطات در کشور و حوزه  وزارت‌اش نمی‌داند، دم از «حق‌الناس» می‌زند و به طور کلی نقش پلیس خوبی را بازی می‌کند که دست‌اش بسته است.

از طرف دیگر با تبلیغ و پشتیبانی مداوم از پروژه‌هایی که برای انحصار و کنترل ترافیک اینترنت در ایران طراحی می‌شوند، به طور سیستماتیک به سمت سانسور و کنترل اطلاعات قدم برمی‌دارد. اما اخیرا این وزیر خبر جدیدی از یکی دیگر از ایده‌های زیان‌ده و ناکارآمد داده است. ویدیو را ببینید!

تاریخ

برچسب‌ها

ویدئوهای بیشتر ...